20060405

Μπουρδέλο για σκυλιά . Σοβαρά .

Δείτε το μέλλον σας και την καριέρα σας από μία πολύ ενδιαφέρουσα οπτική γωνία.
Στην Γαλλία και σε κάθε ανεπτυγμένη χώρα υπάρχουν πολλών ειδών υπηρεσίες που προσφέρονται σε σκυλία , οι οποίες προσφέρονται και σε ανθρώπους . Κομμωτήρια σκύλων , Ξενοδοχία σκύλων , Κέτερινγκ σκύλων , αποτεφρωτήρια σκύλων (...?) ακόμα και άκουσον άκουσον , ψυχολόγοι σκύλων!!!
Ναι ! Υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν λεφτά και μάλιστα τρελά με αυτό το επάγγελμα -ο Θεός να το κάνει-.

Κανείς όμως δεν σκέφτηκε όλες τις πτυχές ενός σκύλου .
Όπως του σκύλου που θέλει να ξεχαρμανιάσει .
Του σκύλου που έχει να γαμήσει καιρό . Του σκύλου που θέλει να σκοτώσει το κοπρόσκυλο που παίζει στην διαφήμιση του Γερμανού επειδή έχει καβαντζώσει τα καλύτερα μουνιά .
Ναι , η χολέρα του λεφτά-γαμιά υπάρχει και στη σκυλοκενωνία.
Σίγουρα κάποιος σκυλοκοινωνοιολόγος θα μπορεί να σας πεί αρκετά για αυτό , όπως και για τα προβλήματα που επιφέρει η αγαμία των σκυλιών σας .

1-Γαμήσι κουβέρτας
2-γαμήσι επισκεπτών
3-Γαμήσι μαξιλαριών
4-Βιασμοί

Με το -4 συνεπάγεται και το πρόβλημα του birth control των σκυλιών . Οι σκυλογυναικωλόγοι/χειρουργοί κάθε μέρα υπολογίζεται στο Γκρήνουιτς οτι αμβλώνουν 151/102 των μπάσταρδων σκυλακίων/εμβρύων τα οποία άλλοτε πετιούνται στην άβυσσο των σκουπιδιών των των Ανω Λιόσα και άλλοτε τα παίρνουν για μαγιονέζα τα Everest (συγκεκριμένα για να πήζει η μαγιονέζα) .

Με δεδομένα όοολα αυτά η χρησιμότητα σκυλομπουρδέλων είναι παραπάνω από προφανής .
Τα λεφτά που θα βγάζουν οι ιδιοκτήτες σίγουρα θα είναι αρκετά για να ανοίξουν μία αλυσίδα σκυλομπουρδέλων .Τόσοι μαλάκες υπάρχουν.

Γαμάτη ιδέα .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ξύπνησα...

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει και trans σκυλιά??