20060717

Η Γωνιά Της Κουλτούρας


Συγκινημένος από τις άκοπες προσπάθειες που καταβάλει το Άλτερ να ψυχαγωγήσει με υποτιμημένα b-movies (- που θα ήτανε ταινιάρες αμα ο παραγωγός είχε πιο καλά κοννέ ή τέλοσπάντων καθότανε να τον μαμήσει κάποιος Εxcecutive του Hollywood -) όλους όσους κάνουνε την μαλακία να συντονίζουν την τηλεόρασή τους στο μπουρδελοκάναλο αυτό , αποφάσισα να αρχίσω την Γωνιά Της Κουλτούρας .
Αυτή εδώ η στήλη ως σκοπό θα έχει τίποτα λιγότερο αλλά ίσως κάτι περισσότερο από το να γνωρίσει στο κοινό μεγάλες προσωπικότητες της Τέχνης της Διανοητικής και της Σύγχρονης κουλτούρας . Η Πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να αρχίσει παρα με τους πασίγνωστους

MCNAMARA TWINS!!! όλε.


(σ.σ. πάνω αριστερά υπάρχει ένα κόκκινο Χ)



ΤΗΕ MCNAMARA TWINS .


Michael και Martin McNamara . Martin και Μichael McNamara .
2 θρύλοι των πολεμικών τεχνών . 2 απύθμενοι φιλόσοφοι και ποιητές του Καράτε .
Θα μπορούσε κανείς να τους χαρακτηρίσει ως τους Chemical Brothers του Οκινάουα .
Πάνω από όλα όμως , 2 σπουδαίοι , σπουδαίοι ηθοποιοί (μπλουαρρρρρρρχχχχ!!!!!!) .
Το καράτε ήτανε στο αίμα τους . Ήτανε απλά γραφτό να γίνουνε αυτοί που γίνανε .
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι γεννηθήκανε στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας . Ναι . Ξέρω .
Το Μπέλφαστ δεν φημίζεται για τα ταλέντα που βγάζει στο Καράτε . Ούτε η Ιρλανδία .
Για αυτό και μετακομίσανε στον Καναδά. Στο Τορόντο . Όλα ήτανε ξεκάθαρα .
Τα παιδιά ήτανε γενημμένα για να ρίχνουν ξύλο.Και έτσι ένας μαλάκας τους έμαθε καράτε και επειδή βαρεθήκανε να παίρνουνε πρωτιές στα Παγκοσμίως καθιερωμένα και υψηλού επιπέδου τουρνουά σε μέρη όπως το Ντητρόητ , Κλήβελαντ , Φιλαδέλφεια (όχι νεα) -μέρη με αιώνια παράδοση στο καράτε και στο χοτ ντόγκ- , είπανε να φτιάξουνε και καμιά ταινιούλα.

Ποιός ήτανε δηλαδή ο Μπρούς ΛΗ?
Τι παραπάνω είχε ο Τσάκι Τσάν ο άμπαλος.

Έτσι αφού κάνανε και σχολή καράτε αποφασίσανε λοιπόν να κάνουνε κινηματογραφική εταιρεία.Κινηματογραφική είπα?!
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ!!!


Twin Dragon Encounter,Dragon Hunt και The Real Twin Dragons είναι τα καλλιτεχνικά σμαράγδια που έχουν φτιάξει αυτά τα ταλέντα .
Πραγματικά συγκινούμαι μόνο και μόνο που θυμάμαι αυτές τις ταινιάρες..


Δεν περιγράφω άλλο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Double Dragon πάνω σε αυτούς βασίστηκε??? :)

Ανώνυμος είπε...

αψογο...

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι σήμερα νόμιζα ότι τους ξέρω όλους... μου έβαλες τα γυαλιά.

Ανώνυμος είπε...

ston pago me ta cd edo stin ostralia eixe tin klasiki mousiki dipla sta house.ti na peis...(gamaei oloena kai perisotero to blog sou)evge!..ap'to internet min plironoume gamisiatika...

Ανώνυμος είπε...

foniko trizoni tora international

Ανώνυμος είπε...

Συγκινημένος από τις άκοπες προσπάθειες που καταβάλει το Άλτερ να ψυχαγωγήσει με υποτιμημένα b-movies (- που θα ήτανε ταινιάρες αμα ο παραγωγός είχε πιο καλά κοννέ ή τέλοσπάντων καθότανε να τον μαμήσει κάποιος Εxcecutive του Hollywood -) όλους όσους κάνουνε την μαλακία να συντονίζουν την τηλεόρασή τους στο μπουρδελοκάναλο αυτό , αποφάσισα να αρχίσω την Γωνιά Της Κουλτούρας .Αυτή εδώ η στήλη ως σκοπό θα έχει τίποτα λιγότερο αλλά ίσως κάτι περισσότερο από το να γνωρίσει στο κοινό μεγάλες προσωπικότητες της Τέχνης της Διανοητικής και της Σύγχρονης κουλτούρας . Η Πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να αρχίσει παρα με τους πασίγνωστουςMCNAMARA TWINS!!! όλε.(σ.σ. πάνω αριστερά υπάρχει ένα κόκκινο Χ) ΤΗΕ MCNAMARA TWINS .Michael και Martin McNamara . Martin και Μichael McNamara .2 θρύλοι των πολεμικών τεχνών . 2 απύθμενοι φιλόσοφοι και ποιητές του Καράτε .Θα μπορούσε κανείς να τους χαρακτηρίσει ως τους Chemical Brothers του Οκινάουα .Πάνω από όλα όμως , 2 σπουδαίοι , σπουδαίοι ηθοποιοί (μπλουαρρρρρρρχχχχ!!!!!!) .Το καράτε ήτανε στο αίμα τους . Ήτανε απλά γραφτό να γίνουνε αυτοί που γίνανε .Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι γεννηθήκανε στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας . Ναι . Ξέρω .Το Μπέλφαστ δεν φημίζεται για τα ταλέντα που βγάζει στο Καράτε . Ούτε η Ιρλανδία .Για αυτό και μετακομίσανε στον Καναδά. Στο Τορόντο . Όλα ήτανε ξεκάθαρα .Τα παιδιά ήτανε γενημμένα για να ρίχνουν ξύλο.Και έτσι ένας μαλάκας τους έμαθε καράτε και επειδή βαρεθήκανε να παίρνουνε πρωτιές στα Παγκοσμίως καθιερωμένα και υψηλού επιπέδου τουρνουά σε μέρη όπως το Ντητρόητ , Κλήβελαντ , Φιλαδέλφεια (όχι νεα) -μέρη με αιώνια παράδοση στο καράτε και στο χοτ ντόγκ- , είπανε να φτιάξουνε και καμιά ταινιούλα.Ποιός ήτανε δηλαδή ο Μπρούς ΛΗ?Τι παραπάνω είχε ο Τσάκι Τσάν ο άμπαλος.Έτσι αφού κάνανε και σχολή καράτε αποφασίσανε λοιπόν να κάνουνε κινηματογραφική εταιρεία.Κινηματογραφική είπα?!ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ!!!Twin Dragon Encounter,Dragon Hunt και The Real Twin Dragons είναι τα καλλιτεχνικά σμαράγδια που έχουν φτιάξει αυτά τα ταλέντα .Πραγματικά συγκινούμαι μόνο και μόνο που θυμάμαι αυτές τις ταινιάρες..Δεν περιγράφω άλλο.
I do not agree.For more info go to http://www.apartments.waw.pl