20060609

Urban Fascistaz .
















































Profitikoi oi stixoi twn Terro-X-Crew-->











4 mpatsoi se ena pallikari kai o malakas gelaei.











No Comment .

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τους δω να τρέχουν
"...μου λες έχω ξεφύγει, το σύστημα με πνίγει, μα η καρδιά μου ανοίγει οταν βλέπω τυλιγμένα μεσ' στις φλόγες γαμημένα μπατσικά..."
"...θεέ μου θέλω να γα...ζώσω με 300 τουφεκίες, την πισω δεξιά πόρτα μιας θωρακισμένης Mercedes..."

P.S.: Επιτέλους και ένα σοβαρό post.

Ανώνυμος είπε...

αφωνος

Ανώνυμος είπε...

επίσης άφωνος

Ανώνυμος είπε...

Kala Ton Kanoun ton pousti ton fititi, kati tha exei kanei ki autos.Oloi autoi pou kanoun ta epeisodia einai kapoia poustrakia, plousiopeda pou den kseroun ti na kanoun kai otan tous pianoun erxete o mpampakas kai tous vgazei.
Euxaristo pou to diavasate.

Ανώνυμος είπε...

Καλά η λύση δεν είναι αυτή, αλλά ούτε ο αναρχοκ..... στίχος τον TXC που αναφέρει ο IcedEarth που κάνουν την διαφορά. Χωρίς βέβαια να επικρωτώ τον ανώνυμο (γιατί έγραψε ανώνυμα), αλλά αν βλέπατε τις μισές βιτρίνες τις Τσιμισκής κατεβασμένες θα λέγατε και σεις καλα τον έκανε.

PS.
βέβαια πρέπει να παραθέσω πως προσωπικό μου πιστεύω είναι, πως όταν κάποιος βγαίνει απο το σπίτι του με molotow στη τσάντα, βγαίνει απο το σπίτι να σκοτώσει, εγώ τον θεωρώ δολοφόνο, είτε πετύχει κάτι με αυτή είτε όχι και για αυτό του αξίζει αν πάθει κάτι και με το παραπανω.

Ανώνυμος είπε...

Να ξέρετε ότι τις περισσότερες φορές αυτοί που εξεργούν τους φοιτητές είναι τύποι που τους έχει βάλει η αστυνομία για να γίνει πανικός και να λένε τα media μαλ***ες για τους φοιτητές. Και η μαλ***α είναι ότι τα αντίποινα (το ξύλο από τους μπάτσους) τα τρώνε άτομα που δεν φταίε.