20060510

H ζωή είναι όμορφη + Κβαντική Μηχανική :-)

(Σήμερα θα αποτρέψω πολλά άτομα από την αυτοκτονία.Θα αποδείξω γιατί η ζωή είναι τόσο ωραία με επιχειρήματα και χωρίς λογικά κενά και παραλήψεις.)

Το πιο συναρπαστικό πράγμα στην ζωή είναι η ζωή από μόνη της γιατί είναι πολύπλοκη και γεμάτη εκπλήξεις και συμπτώσεις που ορισμένες φορές είναι τόσο απίθανες που ισοδυναμούν σε μέγεθος με θαύμα . Θαύμα , τύχη , συμπτώσεις , γεγονότα και νόμοι ουσιαστικά είναι όλα μέλη μιας δυσεπίλυτης εξίσωσης η οποία προσπαθεί να περιγραφεί από την Θεωρία του Χάους .
Μία πεταλόυδα κουνάει τα φτερά της στη Κίνα και σηκώνεται τυφώνας στο Πακιστάν .
Αυτό είναι η ΘΤΧ . Η παραμικρή δράση φέρει αντίδραση η οποία βάζει σε λειτουργεία το Domino effect , δηλαδή αυτή η αντίδραση που δημιουργήθηκε εξαιτίας της αρχικής δράσης προσβάλλει εκτός από το σώμα το οποίο έδρασε αρχικά , και όλο το περιβάλλον . Π.χ.


ΔΡΑΣΗ: Πετάει μία νοικοκυρά τα σκουπίδια της από τον 4ο , δεν πετυχαίνει κάδο με αποτέλεσμα να σκάσει η σακούλα δίπλα μου και να με λερώσει με τα σκουπίδια και τις σάπιες μουρμούρες που περιέχει.


ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ:
Ανεβαίνω πάνω και την αποκεφαλίζω .

DOMINO EFFECT: -Τα παιδιά της ή ο άντρας της με σκοτώνουν και αυτοί με τη σειρά τους .
-Τρώνε φυλακή .
-Οι λοιποί συγγενείς βυθίζονται στη λύπη.


CHAOS THEORY:
-Ένας ιππόκαμπος γνέφει . . .
-…. Με αποτέλεσμα να αναστηθώ…. -….και να πάω να σκοτώσω αυτούς που με σκότωσαν μέσα στη φυλακή και ό,τι έμεινε από την οικογένεια τους .



^^Είναι μία απλή καθημερινή μαγεία που αποδεικνύει πόσο όμορφη είναι η ζωή . Όπως το να δείς ένα ηλιοβασίλεμα ή να βρείς καφετέρια στην Αθήνα με φραπέ 2 ευρώ . Ή το να διαβάζεις αυτά που γράφω….Αυτά είναι το αλάτι της ζωής ..Η μαγεία…Η ομορφιά…Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος μαζί με τον Τσαλίκη στην Ομάδα Θετικής Ενέργειας ‘η όπως στο πούτσο λέγεται, ούτε να κάνεις μπάντζη τζάμπινγκ,ούτε να πάς εκδρομή ούτε να μάθεις ένα όργανο…Απλά…Μπές στο μπλόγκ μου…Χαίρομαι να δίνω ομορφία σε ζωές ανθρώπων…και τσάμπα κιόλας ….Νιώθω σαν την Μαδα Τερήζα. Κλαψ.Συγκινήθηκα .



Βασικά χέστηκα,αυτοκτόνα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μερικες φορες με τρομαζει το ποσο ευαισθητος μπορεις να γινεις

Ανώνυμος είπε...

Μετα το προηγουμενο post σου, φοβηθηκα οτι χαλασες και οτι δεν ειχες κατι καλο να γραψεις, αλλα...

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ με τον "ΕπαρχιακόΣαλόνι"!!