20060326

Είσαι χοντρή και πατσόλα . Καλύψου .

Είσαι χοντρή και πατσόλα . Psofa!!! .Μυαλό . Εγκέφαλος . Νοημοσύνη . Ό,τι λείπει απο τα σημερινά κορίτσια . Θύματα του cosmopolitan και του glamourous κόσμου που προβάλλουν ο κινηματογράφος και η Λαμπύρη , νομίζουν οτι και αυτές μια μέρα θα γαμιούνται με κάποιο σταρ και θα τραβάνε μυτιές . Γαμημένα ψωλάκια που μόνο πούτσο , φράγκα και αναγνώριση ζητάνε . (Για να μην παρεξηγούμαι , I'm not talking about the Queens but the bitchezzzzzz!!!!!!!!!!) .
Πέφτουνε και αυτές στον κυκλώνα των μάταιων ονείρων τους και βάφονται σα καριόλες και ντύνονται σα καριόλες .
Βέβαια αυτό είναι ωραίο θέαμα όταν μιλάμε για ωραία μουνία.
Το πρόβλημα έρχεται όταν τα ίδια κάνει και μια αθεράπευτα ηλίθια παχύσαρκη πατσόλα .


!~~ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΤΣΟΛΕΣ: ΓΑΜΙΟΛΕΣ.........ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ . ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ . ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ (ΜΕ ΦΛΟΓΟΒΟΛΑ) .~~!


Δεν μπορώ εγώ καθώς κάνω το άσκοπο daywalking μου να βλέπω το ζώο με το μίνι και το ξώκοιλο . Ειναι γελοίο ρε μαλάκα . Γελοίο . Και αηδιαστικό . Νομίζουν οτι είναι πιο σέξυ έτσι ? Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό ! Γιατί να μου βιάζουν την αισθητική έτσι ξάφνου ?
Έχω δει εύσωμες κοπέλες να ντύνονται γαμάτα . Είναι ανάγκη να βάλεις μινι και δίχτυ μωρή καριόλα ? Νομίζεις οτι θέλω να βλέπω την γουρουνογάμπα σου εκτεθιμένη ?? Όχι . Αμα θέλω παω στην Βαρβάκειο μια βόλτα .
Και θα πεταχτεί κάποιος και θα πεί "δεν σέβεσαι τις επιλογές των άλλων και είσαι ρατσιστής " . Ωραία . Σεβόμενος την επιλογή του χοιρινόπουλου να βγάλει τα ξύγκια σε δημόσια θέα , ας σεβαστεί και το χοιρινόπουλο και την δικιά μου επιλογή να την τυλίξω με ένα σάβανο και να την βάλω φωτία ...Και αν είμαι εγώ ρατσιστής αυτή τι είναι που προσπαθεί να ξεχωρίσει από αλλα παχύσαρκα κορίτσια μπας και βρεί κανα μεθυσμένο και την γαμήσει ????
Βασικά τώρα σκέφτηκα αυτή τη λύση . Είναι αρκετά καλή . μμμμμμ.... Σάβανο ...ναι ναι.. ένα σάβανο θα έκανε καλή δουλεία .
Γιατί σε ματαιόδοξα άτομα αξίζει η τιμωρία . Γιατί σε άτομα που θέλουν να μου βγάλουν το σουβλάκι απο την μύτη αξίζει να καλυφτούν από κάτι .
δεν χρειάζετε να έχεις την νοημοσύνη ενός ψυχοπαθή που σκοτώνει κόσμο με φλογοβόλο σε καλαμποκοεκτάσεις (και που πάντα κουβαλάει μαζί του λιγο βούτυρο και αλάτι γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει) για να καταλάβεις οτι όντας εύσωμη ή θεοπατσόχοντρη δεν κάνει να βάζεις σέξυ καλτσόνια φούστες και κοντά μπλουζάκια και piercing στον αφαλό (το έχω δει και αυτό) ..
Για άλλη μια φορά σε ένα υπεραναλυτικό και εκτενές αρθρο κατάφερα να περάσω το μήνυμα μου .



ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ,

ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΣ ΝΤΙΣΝΕΥ

26 σχόλια:

Σπιτόγατος είπε...

Πέστα μεγάλε!!!
Και λίγα λες...
Δεν είναι θέμα ούτε ρατσισμού, ούτε επιλογών. Είναι θέμα αισθητικής.
Ο καθένας μπορεί να έχει όποιο πρώτυπο θέλει, αρκεί να προσπαθεί να το ακολουθήσει πιστά. Πράγμα που σημαίνει ότι οι εν λόγω πιτσιρίκες καλά θα έκαναν να έραβαν πρώτα το στοματάκι τους και να πήγαιναν και κανένα γυμναστήριο προτού αποφασίσουν να μας τα πετάξουν όλα έξω. Γιατί κι εμείς με κόπο κρατιώμαστε για να μη βγάλουμε ό,τι έχουμε μέσα στο στομάχι μας....

Dead Disney είπε...

nai ontws t o gymnastirio se syndiasmo me tin autognosia einai i kalyteri lysi.

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω ότι όσο απίστευτα γελοίες είναι οι μοσχαροκεφαλές με μίνι και πατσάδες απ'έξω άλλο τόσο καραγκιόζηδες είναι οι σαπιοκοιλιάδες βλαχο-trendy με κολλητά μπλουζάκια.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ είσαι πολύ σωστός, συμφωνώ και επαυξάνω. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο απ΄όλα είναι οτι τα zeppelin δεν προσέχουν την συσώρευση μπίχλας ανάμεσα στα δάκτυλά και την τρέντι στρινγκ σαγιονάρα τους, παρα μόνο σκέφτονται πως όλοι θα παρατηρήσουν τα θεικά φρύδια τους, που με επίμονη & επίπονη προσπάθεια έφτιαχναν όλο το απόγευμα. Ενας καλός χειμώνας θα μας σώσει: Nuclear Winter!!

114ΛΕΞΕΙΣ είπε...

επαναστατικός "φασισμός"

YO!Reeka's είπε...

xaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Mporei na exeis kapoio dikio. Se orismenes periptwseis symvainei ayto poy les alla mporeis na mhn koitas re vlaxotsolia ...

Ανώνυμος είπε...

φασισμός, σκέτος και χωρίς εισαγωγικά...

Unknown είπε...

Έυγε!
Θυμήθηκα μια περίπτωση χοντρής και άσχημης η οποία είχε έρθει σε αρραβώνα ντυμένη σαν πουτάνα. Σκατά έχουν στο μυαλό τους;

Ανώνυμος είπε...

θα μπορούσε να ήταν η αδερφή σου...

Ανώνυμος είπε...

Sto epomeno sou arthro Vale kai kati gia ta trizonia(ypo eksafanisi einai)-poustides kinezoi.........

eparxiakosaloni είπε...

και μενα μου χαλας την αισθητικη μου , αλλα δεν στα χωνω ετσι , πες οτι γουσταρεις , με το υφακι σου , αλλα μην εχεις την εντυπωση οτι θα εισαι παντα ο πιτσιρικας επαναστατης , που δεν μασαει τιποτα , ασχετο πηγες σε καμια απο τις χοντρες-πατσολες-γαμιολες να τα πεις αυτα καταμουτρα ?

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην πήγε. οι κομπλεξικοί ξέρουν και κρύβονται καλά...

Ανώνυμος είπε...

Γι'αυτο και δεν βάζουν καν nick όταν σχολιάζουν. Α ρε νούμερα όλα. Μάθανε ότι πηδιόμασταν, πλακώσανε και οι γύφτοι. Κάθε καρυδιάς απίδι κάνει ένα blog και αυτοχρείζεται χρονικογράφος/λογοτέχνις. Άντε μου στο διάολο όλοι σας και εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Καρυωτάκης= Κρεμαστείτε με το καλώδιο του mouse

Ανώνυμος είπε...

και επίσης οι ίδιοι κομπλεξικοί βρίζουν όποιον διαφωνεί με το blog που φτιάξανε για να αυτοχαρακτηρίζονται χρονικογράφοι/λογοτέχνες και τη λένε σ' όλους τους άλλους για τον ίδιο λόγο...
(α, επίσης και το ψευδώνυμο ανωνυμία είναι)

Stavros Amanatidis είπε...

auto to 8ema ratsismou me mperdeuei ligo se tetoia 8emata..
nomizw oti den einai ratsistiko to na mhn 8eleis na vlepeis upervarous epeidh sou xalaei thn ais8htikh.. nomizw oti parapaei na to katata3oume kai auto ston ratsismo.. den tous 8ewreis katwterous, alla den goustareis thn parousia tous gurw sou.. opws kai kapoion pou vrwmaei, revete, klanei kai xezei mprosta sou, den ton 8eleis mprosta sou.. kai sthn telikh, o ka8enas exei dikaiwma na diallegei to perivallon tou kai na antidra otan kati tou to xalaei..

Stormrider είπε...

ντροπή ρε φίλε. δεν ξέρεις τι περνάνε αυτές, αν δε σου αρέσει κοιτάς αλλού. όλο το δίκιο που έχεις με τα κοσμοπόλιταν κτλ το χάνεις αν το ρίχνεις στο ρατσισμό

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΠΕΣΤΑ ΣΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ;ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΝ ΦΟΤΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΩΣ.ΑΛΛΑ ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

psofa

Ανώνυμος είπε...

+fono me ton anwnimo kai ton eparxiakosaloni. den nomizo oti 8a tolmouse pote tou na paei. Dead disnei, fantasou na to legane gia sena den nomizo vevaia pws exeis tis diastaseis protipo...

svs20000 είπε...

η γυναικα μου ειναι 150 κιλα και δεν ειχει προβλημα να φορεσει και παντελονι αλλα το καλοκαιρι φοραει και σορτσακι.
Σε ερημικες παραλιες κανουμε και γυμνισμο.
ΣΤΑ ΑΡ..... ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟ.... ΤΗΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Εμενα παλι με εκνευριζουν αφανταστα ολοι οι αντρες μπαζα που ψαχνουν για θεογκομενες,αντι να βρουν καμια στα μετρα τους.Υπηρξα κι εγω μπαζο στο παρελθον και με ειχαν στο χεσιμο για να μην πω οτι με χλευαζαν κιολας.Γιατι ειναι κομπλεξικοι.Ενω οι αντικειμενικα ωραιοι ηταν παντα ευγενικοι μαζι μου.Τωρα που σουλουπωθηκα ολοι οι χοντροι φαλακροι,βλαχοι,γυφτοι,τριχωτοι και γεροι τρεχουν απο πισω μου.Γιατι ρε σιχαμα να θελω να βγω μαζι σου?Καθρεφτη δεν εχεις σπιτι σου?

Ανέστης Ρωσσίδης είπε...

Πατσόλες και οικονομική κρίση, τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα του σύγχρονου έλληνα άνδρα

Ανώνυμος είπε...

Σκέφτηκες ποτέ πως κάποιες από αυτές που αποκαλείς πατσόλες μπορεί να έχουν πρόβλημα υγείας?

Αν κάποιος που έχει καρκίνο θα πήγαινες μπροστά του να του φωνάζεις "καρκινιάρη" ?

Όπως και να έχει,είναι δικαίωμα της να φορέσει ό,τι γουστάρει και δε θα σε ρωτήσει.

Όπως και εσύ δε μας ρώτησες για να ανοίξεις το μπλογκ σου και να πετάς το δηλητήριο σου,
διοτι με την ίδια "λογική" που λες οτι σου χαλάνε την αισθητική οι χοντρές , με τον ίδιο τρόπο μου χαλάει την δική μου αισθητική το μπλογκ σου.

Α! και μία ερώτηση: πόσο χρονών είσαι αγαπητέ? εννοώ την συναισθηματική σου ηλικία , αν με εννοείς.....