20080129

Βα - ργιΕ' μαι /ΝΕΚΡΗ ΑΜΑΛΙΑ VS XRISTODOULOS


Μπορεί να είναι ένας εντυπωσιακός/γεμάτος καυτά γεγονότα μήνας αλλά τίποτα από αυτά δεν με έχει συγκινήσει . Διαβάζω συνέχεια απόψεις και θεωρίες για τα πάντα . Οι περισσότεροι κάνουνε σαν πουτάνες που μάθανε χτες οτι πρέπει να πληρώνονται στο τέλος .
ΗΡΕΜΙΑ .
ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΣΑΙ αλλα τωρα εισαι ΗΛΙΘΙΑ . Νταμπ χο που λένε και τα αδέρφια στο Νεο Τζέρσεη (πισ γιοοοολ) .






Το Θέμα ξεσκήστικε σε πωλήσεις όταν έβγαλε τις πίπες του χοντρού....και αυτό κύριοι μπλόγκερζ , κυρία μου στην λαική που μπερδέυεις τον Τερενς Κουικ με τον Ευαγγελάτο (δεν σε αδικω) , κύριε στο αστικό που βρωμάς Προσαρ ( και πολλοί άλλοι κυρίοι και κυρίες που γουστάρουν να βλέπουνε γαμήσια και θανάτους μέσα απο κλειδαρότρυπες αλλά στην χέστρα τους την δική τους κλειδαρότρυπα την βουλώνουν με κωλόχαρτο) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ .

Όλοι καταβάθος είναι ανώμαλοι . Ειναι δήλωση και γενικότητα που βρίσκει βέβαια λογικά στηρίγματα σε κάτι άρθρα που δίαβαζα της μόδας "ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΜΟΝΗΤ'Σ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ"
Αμα κάτσεις και γράψεις πουθενά κάτι για την νεκρή Αμαλία θα πεταχτούν όλοι και θα σε φάνε . Ε λοιπόν άντε τώρα


  • Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΛΟΓΚ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΑΜΑΛΙΑ


Η ΑΜΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ .Η ΑΜΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΒΛΟΓΚ ΤΗΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ BLOGGER ΧΡΙΣΤΟ.



  • Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΛΟΓΚ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΗ ΑΜΑΛΙΑ VS XRISTODOULOS

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ Η ΝΕΚΡΗ ΑΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ XRISTODOULOS.



Αυτα. Ήθελα να γράψω για τον καριόλη που πήρε Πούλιτζερ τραβώντας την παρακάτω φωτογραφία ή για μία μαιμού που τρώει παπάγια ή για έναν ανάπηρο που έπαιζε μπόουλινγκ αλλά δίαβασα κάτι μπλόγκζ και νευρίασα.