20070227

Βρέχει!!~~~Πρόγραμμα Αυτοεκτίμησης Dove


Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα. Βασικά είναι μια από τις ξεχωριστές φθινοπωρινές μέρες που ποτέ δεν ζήσαμε φέτος . Βρέχει και έχει 12-14 βαθμούς . Ξύπνησα χωρίς να ακούω χριστοπαναγίες και γαμωσταυρίδια και κορναρίσματα από την Πατησίων.
Καλή φάση.
Μάλλον όλοι απολαμβάνουν την βροχή. Βοηθάει τους ταρίφες να σκεφτούνε . Και αν το σκεφτέι κανείς , όλες οι τεχνολογικά και μη «προηγμένες» χώρες είναι «βροχερές»
.




Αν και τις τελευταίες μέρες έπιασε λίγο κρύο δεν έχω πειστεί ότι έχουμε χειμώνα . Το αστείο θα είναι να έρθει και αυτός καθυστερημένος και να βλέπουμε χιονάκι το Πάσχα . Νοτ μπαντ ατ ολ . Το πιο ωραίο σενάριο θα είναι να μην έρθει καθόλου και να μπούμε στην Άνοιξη κατευθείαν …τι Άνοιξη δηλαδη…και η Άνοιξη της πούτσας έχει γίνει …10 μέρες άνοιξη και οι υπόλοιπες καλοκαίρι…
Δεν με πειράζει γιατί έχει και αυτό βροχούλες οι οποίες είναι πολύ πιο γαμάτες από τις χειμερινές . Αν κρίνω από το περασμένο καλοκαίρι ….
Αυτό που βρίσκω διασκεδαστικό είναι ότι πολλοί μιλούσανε για την 5η εποχή και κανείς δεν σκέφτηκε απλά να αφαιρέσει 2 . Άνθρωποι με όραμα βλέπανε αποκαλυπτικά την 5η εποχή και δεν σκεφτήκανε ότι το ίδιο αποκαλυπτικό έιναι να ανθίζουνε οι αμυγδαλιές τέλη Ιανουαρίου. ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ





…και ο γέλωτας συνεχίζεται βλέπωντας και ακόυγοντας την διαφήμιση της Dove .
Αυτό είναι , ζω αυτό που λένε στα περιοδικά «Επι του πιεστηρίου» .

«Πρόγραμμα Αυτοεκτίμησης Dove : μπορείς και εσύ να έισαι ένα κορίτσι 9-5» .

Η Τσου είναι μελαχρινή και στεναχωριέται που δεν είναι ξανθιά .
Η Κέλλυ έχει φακίδες ( Fuck , είδες?!)
Η Λούση πιστεύει ότι έχει μεγάλες γάμπες γι’αυτό δεν βάζει μίνι .
Το μαλλί της Αηρήν έχει πολλή ψαλίδα .
H Μαρία δεν κάνει πίπες και τα αγόρια προτιμούνε την Τζένη .
H Tζένη απάντησε «τα πίνω όλα» όταν την ρωτήσανε «Φάντα ή ¨Εψα ?» .


WTF , έκανε το κοσμοπόλτιαν συνεργασία με την Dove ?
‘OXI κυρίες και κύριοι και αγαπητά παιδιά , απλά η Dove ξεκινάει εκστρατεία κατά της χαμηλής αυτοεκτίμησης ?

Ε?

Σωστή η απορία . Ε? Είναι τόσο απλή ερώτηση που σπάνια παίρνει απάντηση δυστυχώς .
Ε?

Πρόγραμμα Αυτοεκτίμησης .
Ε? + χαχαχχα ταυτόχρονα και ο RZA να τραγουδά .
Πιάνει κανείς την ειρωνεία-που-δεν-είναι ειρωνεία εδώ πέρα ?
Dove=κύκνος --> πρόγραμμα αυτοεκτίμησης .




«Ελάτε ασχημόπαπα , θα σας αποδείξω ότι είστε κύκνοι γιατί ουσιαστικά ΕΙΣΤΕ ασχημόπαπα αλλά ένα ασχημόπαπο κάποτε έγινε κύκνος , πλύσου με Dove και θα γαμάς , η Dove νοιάζεται για σένα , fuck you pay me .»

^^ Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα σκρίπτ κωλόζωα και όχι οι γλυψειματικές μαλακίες που λέτε .

Ε?

Αυτά .




20070206

The revolution won't be televised ( paliomalakεσ) .


Τετάρτη .
Η Τετάρτη (αν συνεχίζόταν έτσι η δουλειά) θα χρηzotane "Μέρα Διαδήλωσης" . Είναι ρουτίνα πλέον το οτι κάθε Τετάρτη το κέντρο κλείνει και οτι όλοι διαδηλώνουμε . Γαμάει η Τετάρτη . Είναι στη μέση της βδομάδας και απλά γαμάει .
Τελοσπάντων . Αυτή τη φορά θα γίνει την πέμτπη η διαδήλωση αν πληροφορήθηκα σωστά.
Σε αυτές τις λοιπόν διαδηλώσεις μαζεύονται φοιτητές και διαδηλώνουν κατά της κατάργησης του άρθρου 16 .

Την προηγούμενη Τετάρτη που λες και αφού με παρασύρανε κάτι φίλοι έιπα να πάω και γω να διαδηλώσω και να κάνω και κανα κωλόχερο σε κάνα μπάτσο αμα καθόταν η φάση (δικέ μου) .
Η αλήθεια είναι οτι είχα αντιλήφθεί προ πολλού οτι αυτές οι διαδηλώσεις στο 80% αποτελούτανε από κομματικοποιημένα και εκκολαπτόμενα toyz που ποτέ δεν σεβόμουν και πάντα λυπάμαν , για αυτό και φρόντιζα να απέχω και την προηγούμενη τρίτη να κάνω λαν πάρτυ σε κάνα νετ καφέ . Άλλα είπα "γουατ ντα φακ " και πήγα .

Κόσμος , πανό , άκυρα υπερβαρα αρα-και-στειρομένα αδέσποτα μπλεγμένα στο πλήθος , τυπάκια και τύπισσες να μοιράζουνε (αφιλοκερδώς) φυλλάδια που οταν αναφερότανε στην γενική κλίση του Μαΐου τον λέγανε "Μαη" , υπερβολικά και εσκεμμένα κακοντυμένες τύπισσες (εντάξει ρησπέκτ to the punk school) , παππούδες να πουλάνε κουλούρια και ηχεία να παίζουνε Παπακωνσταντίνου και Κατσιμίχα .
Παπακωνσταντίνου και Κατσιμίχα .
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και Κατσιμίχα .
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ !!!!!!!

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ΟΜΙΤΖΙ. Το πρόγραμμα συνεχιζόταν με όλα τα κλασσικά Είμαι-Αριστερός-Γαμώ-Το-Κεφάλαιο-Και-Πινω-Ρακόμελλα τραγούδια . Δεν έχω πρόβλημα με τον Ξυλούρη ίσα ίσα ...
Αλλά..
Άτομα που θέλουνε να αυτοαποκαλούνται "προοδευτικά" δημιουργούνε ένα κλίμα..πώς να το πώ..
άμα έκανα τελεμεταφορά στον χρόνο 30 χρόνια πίσω σε κάποιον Μάιο εεεεεεε συγγνώμη , ΜΑΗ , το μόνο που θα άλλαζε
θα ήτανε τα μαγαζία γύρω γύρω και η ποιότητα μελανιού στις αφίσες (τα συνθήματα είναι ίδια!) .

Δεν θα μιλήσω παραπάνω ούτε για την διαδήλωση ούτε για το άρθρο 16 καθώς είμαι πάντα υπέρ της επανάστασης οταν χρειάζεται και είμαι κατά των αιώνιων φοιτητών .


Το θέμα είναι αυτό το γαμημένο 80% που σκάει σε αυτές τις διαδηλώσεις .
Αυτά τα κακόμοιρα που μοιράζουνε τον Ριζοσπάστη τσάμπα (χωρίς να πληρώνονται για αυτό) και σκάνε τα φράγκα τους κάθε τοσο στη ΚΝΕ για να γεμίζει τον τόπο αφίσες και μαλακίες . Για τους αντικαπιταλιστές που φοράνε ΝΙΚΕ και άλλα σκλαβόρουχα (που και εγώ τιμάω) .
Για όλους εκείνους που μπαίνουνε σε παρατάξεις και κινήματα και νιώθουνε οτι επαναστατούνε και οτι βοηθάνε τον κόσμο να γίνει καλύτερος ή ακόμα χειρότερα για αυτούς που το κάνουνε για κάνα τσάμπα μπουκάλι στον Κιάμο και για κάνα βαθμό [ΔΑΠ-ΠΑΣΠ] .( Η αλήθεια είναι οτι πλεόν αυτά τα άτομα τα παραδέχομαι γιατί ξέρουνε τι θέλουνε και είναι ειλικρινή με τον εαυτό τους !)
Έχω μιλήσει με αρκετούς από αυτούς και όταν τους ρωτάω αν ντρέπονται που τους εκμεταλλεύεται η Παπαρήγα και ο φτωχούλης Αλαβάνος μου αντιρωτάνε: "Εσυ τι κάνεις" ?(με υφάκι 10 Τρότσκυ)
Well το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά αφού θες να κάνεις τον κόσμο καλύτερο γιατι δεν στέλνεις τα 5 ευρώ σου , ήσυχα και χωρίς φανφάρες , στην Greenpeace ή στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα μπας και σώσεις καμιά ψυχή ?! Είναι πιο χρήσιμο το να τυπώνεις ηλίθιες αφίσες και να φωνάζεις τον Παπακωνσταντίνου για νιοστή φορά να κάνει συναυλία ?!
Μήπως κάνοντας αυτό δεν θα δείχνεις στους άλλους πόσο αντι του συστήματος είσαι ? Και για ποιό σύστημα μιλάς εσύ μικρέ Μπακούνιν ? Οι έξυπνοι άνθρωποι ξέρουνε οτι τα μεγάλα συστήματα πέφτουνε μόνο "εκ των έσω" .
Και οι πραγματικόι επαναστάτες δεν γκαρίζουν και καν δεν περηφανεύονται για αυτό ffs !

"Μαλάκα είδες κόσμο που μάζεψε η ΠΚΣ....στη τηλεόραση?!" .
"Συγγνώμη κύριε Ζαππάτα εγώ βλέπω μόνο το Κάστρο του Τακέσι , το Πιμ π μαη Ράηντ και τους Μήθμπάστερς. ".



Για αυτό να ξέρεις . Την άλλη Τετάρτη δεν θα έρθω.
Και το πρόγραμμα μου το πήρα απτη ΠΑΣΠ.
Και τις σημειώσεις Χρηματοοικονομικής Διοίκησης από την ΔΑΠ .
Και τον σκόυφο μου από την αντιπροσωπεία της Puma .

20070203

Μία μέρα στα Λιόσα.

Συλλαμβάνεται ένας παππούς για βιασμό παιδιών.
Ο δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από τους γείτονες.



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: -Τι έχετε να πείτε για το συμβάν?
ΚΥΡΑ ΝΟΥΛΑ:-Πέφτω από τα σύννεφα...
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:-Υποψιαστήκατε ποτέ οτι αυτός ο άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο?
ΚΥΡΙΑ ΝΟΥΛΑ:-Όχι όσες φορές τον πετύχαινα δεν γάμαγε παιδία.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:-Πείτε μου τα νούμερα του επόμενου τζόκερ.
ΚΥΡΙΑ ΝΟΥΛΑ:-Όχι όσες φορές τον πετύχαινα δεν γάμαγε παιδία.