20060228

Soda and Pork


Σόδα.
Τι γαμάτη ανακάλυψη!
Και λέω ανακάλυψη και ουχί εφεύρεση καθότι η σόδα προσφέρεται απλόχερα από την φύση.
Άσχετο που κατι καριόληδες την πήραν για την πάρτη τους και μας την πουλάνε ενω κάποιοι πιο έξυπνοι καριόληδες την γεμίσανε με πιο πολλά Ε και τις απαντήσεις ενός βαρύκοου σε ένα δυσλεκτικό.
Σόδα με κεράσι.
Και αντιπροτείνω : σκατά με μπάμιες.
Τέλοςπάντων όποιος αγοράζει σόδα είναι μαλάκας.
Αλλά το απαύγασμα της μαλακίας συναντάται στις περιπτώσεις που κάποιος πληρώνει για νερό.
Σε περιπτώσεις όπου στην πόλη σου/χωριό σου έχουν πέσει βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου , άνοιξε καινούριο MacDonald's ή τραγουδάει (xaxaaxaxax) η Καλομοίρα πάω πάσο,χρειάζεσαι πακεταρισμένο νεράκι ιν όρντερ του πρηβέντ ντιχαηντρέησιον .
Διαφορετικά για ποιό λόγο να πληρώνεις κάτι που η μαμά φύση στο προσφέρει τσάμπα????
(Και το γαμημένο κράτος σου ζητάει λεφτά για αυτό)
Στο κάτω κάτω όλοι το τσάμπα δεν κυνηγάμε???
Γιατί λοιπόν να πληρώνω στην καλύτερη 50 cents για κατι που μπορώ να πιω τσάμπα (σχεδόν , fuck the system).
.....Και εγώ έκανα αυτή τη μαλακία εως τώρα αλλά το κόβω απο τώρα αρα στο εξής όποιος πληρώνει για πακεταρισμένο νερό είναι μαλάκας.

Δεν θα αναλύσω περεταίρω το θέμα.Με τόσο λεπτομερή και ενδελεχή ανάλυση πιστεύω οτι αη μέντ μάη( 1η του) πόηντ κλήηρ.





Τιμή και δόξα στο γουρούνι.
Το γουρούνι είναι το πιο χρήσιμο ζώο μετά τον γαιοσκώληκα:
1-Είναι ένα απο τα εξυπνότερα ζώα και είναι πιο εκπαιδεύσιμα από τα σκυλία και τις γάτες.
Ω ναι.
2γεύση τους γαμάει και δέρνει. Ένα γουρούνι μπορεί να μεταποιηθεί σε ζαμπόν , μπέηκον κ.α.
3-Οι Pink Floyd το τιμούσαν συχνά πυκνά στις συναυλίες τους και στο artwork τους.
4Homer Simpson είπε οτι είναι ενα ''μαγικό ζώο''(βλεπε 2)
5-Χέζει όπου βρεί.

Ποιός γαμάει τα σκυλία και τα γατιά? (για τα γατιά ξερω.)
Ένα γουρούνι μπορέι να γίνει και γαμώ τους φύλακες.
Είναι πολύ πιο έξυπνο και από τα σκυλία και απο τις γάτες (φυσικά).
Αν έχετε δει το Snatch τοτες θα ξέρετε τι μπορεί να κάνει ένα πεινασμένο γουρούνι σε έναν εξίσου πεινασμένο κλέφτη που έρχεται να σας γαμήσει τη περιουσία.
Ασε που όινκ!>γάβ!.
Το μόνο πρόβλημα ίσως είναι το οτι τρώει πιο πολυ από τα σκλία και τα γατιά
αλλά δείτε το αλλιώς: το γατί δεν μπορείς να το σφάξεις και να το φας.ούτε το σκυλί.
Έχουν σκατά γεύση και καν καλό ζαμπόν δεν γίνονται.
Για το πούτσο.
Το γουρούνι είναι αδιαφιλονίκητα ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.
Όποιος πιστεύει κάτι άλλο,ε,είναι απλά μαλάκας.

Τι θα λέγατε για μια διαδικτυακή χέστρα????

ε?
Ξεράσματα

20060227

It's official : Η Vodafone μπορεί να πάρει τα αρχίδια μου!



Για βραδύτερους ρυθμούς ανάπτυξης στο επόμενο οικονομικό έτος (λήγει στις 31 Μαρτίου 2007) προειδοποίησε η Vodafone, ενώ αποκάλυψε, παράλληλα, ότι θα προχωρήσει σε διαγραφή -διά της μεθόδου της απόσβεσης- αξίας έως και 28 δισ. στερλινών από στοιχεία ενεργητικού.

Η μετοχή της Vodafone Group υποχώρησε έως και 6% και οι αναλυτές εκτιμούν ότι θα ενταθούν οι πιέσεις στον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Αρον Σάριν, τον οποίο οι φήμες φέρουν να παραιτείται λόγω των αρνητικών προοπτικών του ομίλου.

Η Vodafone είπε ότι αναμένει ανάπτυξη μεταξύ 5% και 5,5%, στο νέο οικονομικό έτος, των εσόδων από δραστηριότητές της στον τομέα κινητής τηλεφωνίας, ενώ η εκτίμησή της για το τρέχον οικονομικό έτος κάνουν λόγο για ρυθμό ανάπτυξης στο μέσον του εύρους 6% με 9%.

Η διαγραφή αξίας στοιχείων ενεργητικού θα αφορά στοιχεία σε Ιταλία, Γερμανία και πιθανώς την Ιαπωνία.

Ο όμιλος μίλησε για σκληρό ανταγωνισμό: ο οικονομικός διευθυντής Αντι Χάλφορντ είπε ότι το περιβάλλον ανταγωνισμού στις μεγαλύτερες για τη Vodafone αγορές ήταν «ελαφρώς πιο αντίξοο», αλλά ότι η ανάπτυξη στις αναδυόμενες αγορές ήταν ισχυρότερη.

Ο Α.Σάριν επανέλαβε ότι η Vodafone δεν προτίθεται να πωλήσει τη συμμετοχή της (45%) στο μετοχικό κεφάλαιο της αμερικανικής Verizon Wireless.

Πηγή: in.gr χωρίς τις άδειές τους.


Δεν εχω σχόλια!
Απλά ψόφος στους i wanna be big brothers !!

χαχαχα!!!

20060225

ΚΥΒΙΣΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ



Και εκεί που καθόμουν ο δύσμοιρος και έβλεπα Mad Tv είδα το νέο βίντεο κλιπ της Άννας Βίσση και του Nivο…. -Μμμμ!!!!! Ενδιαφέρον ,γρύλισα. Εντάξει δεν περίμενα να ακούσω και κατι το τρελλό. Άλλη μια μαλακία τραγούδι-λαικοποπραπ-μπαστάρδεμα…Το βίντεο κλιπ ολόγιομο με μαλακισμένες λήψεις. Αν έβαζα την 4χρονη ξαδερφή μου καλυτερα πλανα θα έκανε. Εκτος αυτού κατά μεγάλη μου αηδία είδα ότι όλο το βιντοκλιπ ήταν γεματο από το logo της Cosmote. Για το πούτσο άνθρωποι. Εχουν γεμίσει το κλιπ με κοσμοτε μαλακιες μαλακιες μαλακιες. Μου την σπανε ρε. Θέλουν με το γαμημένο νευρομάρκετίνγκ τους να με κανουν να μην ξανα δω τιβι. Τι σχέση μπορεί να έχει η Κοσμοτε με το τραγόυδι ρε.Τι σχέση εχει το λογκο της Κοσμοτε με το γαμημενο κονσεπτ του βιντεο κλιπ? Σκεφτήτε τον Καζαντζίδη (r.i.p.) να τραγούδαγε και να πετάγανε λογοτυπα με το ΛΟΥΛΑΚΙ αριστερα και δεξιά. Αλλα μαλακιές λέω , ο Καζαντζίδης δεν έκανε βιντεοκλιψ. Good for him . Αν ηταν να κάνει κλιπακια με χορηγό τον ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ , (βλέπε θλιβερό combo Καλομοίρας-Everest) γάμησέ το . δεν θα πάρω . Ξεφτίλες σκηνοθέτες. Καν σκηνοθέτες δεν έπρεπε να ονομάζονται αφου το μονο που κάνουν είναι ανελέητο bitting . ‘’Ξήλωμα-Ράψιμο ο Γκάβαλος endorsed by FuckOff AndDie INC.’’ Πσόφος. -Πες μου ρε παλλικαρι ποσες μαπες θες για να στρώσεις?? - Γιατί κύριε Dead Disney?! -Γιατι ρε γαμιόλη έκλεψες την ιδέα απ΄το Goldigger του Kanye και εβαλες την σαπιοπατσόλα Νατασα Θεοδωρίδου να τραγουδά πάνω από αυτό. -Μα για τι μιλάτε κυρι…. -ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΙΚΛΙΠ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ !!!!!!!!!!! -AA.!! Μα είναι γνωστό ότι οι μικροι καλλιτέχνες αντιγράφουν ενώ οι μεγάλοι κλέβουν! -Και εγώ λοιπόν θα σου κλέψω τη ζωή θλιβερή παλιόμπιτσα…. -ΑΑΑΑΑΑRGHHHHHHH!!!!!!!!! “One otha thing one athatha thing listen to ma 9mm goes BANG!”
Kοινωνικό μήνυμα: ++~~~~~|ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ VIDEOCLEΨ.|~~~~~++


[Μια ευγενική προσφορά από το ποντικοφάρμακο Σταμάτης Μικρογεύματα™ ,
τώρα και σε παστίλιες.]